Geïntegreerde aanpak

Front- en back-end stromen op elkaar afstemmen

De experts van TwoWayz voelen zich 100% betrokken bij de ambities en doelstellingen van uw bedrijf. We acteren niet op eigen houtje. We zijn echte teamspelers die vooropgaan in de strijd. We leveren toegevoegde waarde door te coachen en in te zetten op ieders specifieke kwaliteiten en talenten. Daarbij houden we van een open en eerlijke manier van communiceren. Geen addertjes onder het gras. Geen verborgen agenda’s. Maar met een open vizier elkaar tegemoet treden.

Realiseer bedrijfsdoelstellingen met de juiste strategie

De kracht van TwoWayz schuilt in een integrale strategische aanpak voor bedrijven die serieus willen groeien. Wij helpen u met specifieke kennis en ervaring om dit te bewerkstelligen door ons vizier te richten op de buitenkant (front-end) van uw bedrijf en te focussen op de binnenkant (back-end). Daarbij kijken we kritisch naar de verschillende disciplines en we nemen de productieprocessen en de bedrijfscultuur (de mensen) onder de loep. We stemmen deze disciplines op elkaar af en we geven suggesties voor procesoptimalisatie. Zo ondersteunen we uw onderneming op krachtige wijze om doelgericht te groeien.

Koppeling van strategie aan bedrijfsprocessen

Traditie is in filosofie van TwoWayz vaak de grootste tegenstander van bedrijfsambitie. Vooral familiebedrijven in de maakindustrie hechten aan diepgewortelde of zelfs vastgeroeste productieprocessen. Het ambachtelijke product komt op de eerste plaats. Op marketing en sales wordt soms zelfs neergekeken. Dat is een gemiste kans. Productie en sales zijn weliswaar verschillende disciplines. Voor een gezonde bedrijfsgroei hebben ze elkaar hard nodig. De experts van TwoWayz verstaan de kunst om alle bedrijfsdisciplines samen te laten werken.

Onvoldoende grip op groei?

In drie dagen uw groeipotentie in kaart.

Ready to Grow-scan