Groei ondersteunen door het beste uit twee werelden samen te laten komen.

Groei van business ondersteunen door een samenkomst van het beste uit twee werelden, dat is de kern van TwoWayz. Aan de ‘voorkant’ bouwen aan een sterk merk, goede marktpositie, zichtbaarheid en de stimulans van klantstromen. Daarnaast aan de ‘achterkant’ zorgen voor sterke efficiënte processen en structuren zodat we ook veilig, op tijd en in één keer goed leveren.

Meer dan ruime kennis en ervaring

Net opgedroogd en uitgevlogen ontstond een vriendschap die samen inmiddels meer dan vijftig jaar aan kennis en ervaring oplevert. Grondleggers Gidi en Edwin, naast vrienden ook zakelijk partners, brengen twee wegen bij elkaar met TwoWayz als resultaat. Het zijn ondernemers in hart en nieren, opererend in totaal verschillende takken van sport maar met als gemene deler: leren en inspireren.

Samen in business

Als vrienden was er altijd al interesse in wederzijdse ervaringen die vooral gedeeld werden tijdens het klussen, snooker of een mooi potje voetbal. “Ooit gaan we samen nog eens iets doen in de business”, iets wat ze elkaar vijfentwintig jaar lang voorhielden en nu doen: business laten groeien, want daar is behoefte aan. Maar hoe dan? De synergie van verschillende kwaliteiten en invalshoeken bewijst zich en geeft een enorme impuls aan het bereiken van beoogde resultaten. Het is de grote aantrekkingskracht die ontstaat en energie en focus geeft. TwoWayz geeft handvaten, stevige impulsen en werkt met duidelijk beoogd resultaat en strakke programma’s. Idealistisch misschien? Nee, de synergie tussen marketingcommunicatie en proces- en structuurverbetering geeft niet alleen inspiratie maar zorgt ook voor energie en resultaat!

Onvoldoende grip op groei?

In drie dagen uw groeipotentie in kaart.

Ready to Grow-scan